Főoldal
Főoldal Hírek Linkek GRAFit

Főmenü
Főoldal
Munkáink
Oktatás
Hírek, érdekességek
Elérhetőség
Kapcsolatok
Keresés
Statisztika
Látogatók: 54217
 
 
Gutenberg a Városmisszión PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Katolikus Egyház idei legnagyobb rendezvényén a budapesti Városmisszión több kiadványunkkal, reklámanyagunkkal is találkozhatnak a résztvevők.

 Városmisszió programfüzetek

Háttér: expressz-gyors munka, hatalmas anyag (csak plébániai helyszínből 1300!). Az eredetileg 100 oldalasra tervezett kiadvány hamar 150 oldalra duzzadt, ami kötészeti kapacitásbeli problémákat vetett fel. A székesfehérvári Extra Nyomda jelesre vizsgázott szervezésből. Három nappal a tervezett előtt készen lett a kiadvány. 

Technika: E kiadványnál debütált az új InDesign programunk. A Corel Ventura 8 nyugdíjba vonult - sajnos stabilitásban, Unicode kezelésben, átlátszóságok alkalmazásában, pdf-írásban lemaradt a mai kortól, új változata sem volt versenyképes az Adobe kiváló programja mellett. Az InDesign lefagyás nélkül dolgozta végig a napokat.

A programfüzetből 3 (angol, francia, német) honosított verzió is készült, kisebb terjedelemben.

Köszönet az előkészítésért sok önkéntes munkatársnak!

 Katolikus Rádió leporelló

Háttér: Anno. mi terveztük újra a Magyar Katolikus Rádió arculatát. Azóta molinókon, hirdetésekben, kiadványokon ott van a kezünk nyoma.

Technika: E munka kényszerített rá, hogy újragondoljam, mit lehet kezdeni a CorelDraw X3 színkezelésével. A Corel RGB-CMYK konverziója nagyon rossz hatásfokú. A Corelnél a nyomdai előkészítésre fordított idő iszonyatosan nagy. Azóta sikerült megtalálni a megoldást, ami 100%-os, pontos színkonverzióval jár, és nem kellett lemondanunk a munkafolyamatban e kiváló, kézreálló és innovatív program alkalmazásáról.

 

   

 

 

 Kontakt - kapcsolódj be!

Háttér: A Városmisszió ifjúsági programjai a Bakáts téri ferences templom körül koncentrálódtak. A Sziget előtti héten kezdtük tervezni az arculatot, a feladat pedig az volt, hogy ki lehessen vinni a Szigetre.

Készült leporelló, angol szórólap, plakát, honlap.  Ez utóbbit megnézheted itt .

 

 

 

 

 

CD-k: imperfectum: Tanúim lesztek! Magyar Katolikus Rádió: A szeretet misszionáriusa


Háttér: Az első lemezen a katolikus fiatalokból álló együttes énekel. A második last minute munka volt, a misszió előtti napokban lett kész, Kis Szent Teréz írásai hallgathatók rajta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagymarosi plakát

Háttér: Évek óta mi készítjük a nagymarosi ifjúsági találkozó anyagait.  

A Városmisszión több helyen is lehet találkozni ezzel a plakáttal.

 

 

...és még...

A belvárosban járva-kelve többször belebotlottam saját munkáinkba, könnyűzenei színpadképekhez felhasznált régebbi molinók, cd-k, dvd, melynek arculatát mi alakítottuk ki.

 

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >
           
© 2017 Gutenberg Oktatás és Kiadványszerkesztés
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.